Uw gegidste bezoek aan Brugge


Met Claude of Dominique, toeristische gidsen met ervaring.

In de voormiddag zal u langs het Begijnhof, de godshuizen, het minnewater, vele prachtige middeleeuwse gebouwen en de Onze-Lieve-Vrouwekerk met het Michelangelo beeld wandelen (toegang: €4,00/€3,00)

(draag goede wandelschoenen want het stadscentrum is verboden voor bussen).

Nog in de voormiddag kan u genieten van een boottochtje op de Brugse reien gevolgd door aangenaam kuieren langs de vele kant en chocolade winkels.


Middag : maaltijd in een restaurant in het stadscentrum


Namiddag: Bezoek aan de Brouwerij Halve Maan waar u kan genieten van een Brugse Zot. Nadien kunnen de dames gaan shoppen in winkelbuurt en de mannen die niet graag shoppen kunnen we brengen naar een typisch cafeetje om een lokaal biertje te degusteren.

Verderzetting van de wandeling in het Hanzenkwartier, de Burg, de Basiliek van het Heilig Bloed, het Stadhuis, de Markt met het Belfort, de oude lakenhalle, het Sint-Janshospitaal en Gruuthuse waar de Groothertog van Bourgondië Filips de Goede in 1430 De Orde van het Gulden Vlies oprichtte.


Belangrijk : het programma kan aangevuld worden met gegidste bezoeken in één van de vele musea of andere sites: Groeningemuseum, Memling museum,  Onze-Lieve-Vrouwekerk, Choco Story,…


Boeking: guides@discover-b.be

Prijs vanaf € 105.00 (2u), zie hieronder voor meer  

  

 

Terug hoofdpagina

 

 

© discover-b.be 2023